Su Arıtma Cihazı Sağlıklı Mı | Rain Soft | Evsel Cihazlar
Su Arıtma Cihazı Sağlıklı Mı? 09-03-2021

Su Arıtma Cihazı Sağlıklı

Suyun hayatımızdaki yeri çok fazla önemlidir ve asla tartışılamaz bir durumdadır. Tartışılamayacak kadar değerli olan suyu musluk suyu olarak içmek yerine yine musluktan içebileceğiniz şekilde fakat daha temiz olarak içebileceğiniz özel filtrelere sahip su arıtma cihazları ile içmeyi denediniz mi hiç? Musluktan su içmenin rahatlığına kavuşabilmek için  bir an önce su arıtma cihazları ile tanışmanız gerekmektedir. Hayatınızda daha sağlıklı ve yaşam kalitesi artmış bir şekilde hayatınızı sürdürmek istiyorsanız evinize bir su arıtma cihazı almalısınız. Evinize filtreli su arıtma cihazları almanız için bazı sebepleri sizlere derledik. Sizlere özel hazırladığımız bu konumuzun tüm içeriği aşağıda yer alıyor. 

Neden Su Arıtma Cihazı Alınmalı?

•Damacanalar her zaman tehlike saçarlar. Damacananızda yer alan ve üzerinde bulunan pompalama görevi gören başlık fazlasıyla bakteriyi içerisinde barındırır. Bakteri riski yüksek olan bu başlık su içerken sizin haberiniz olmadan yüzlerce hatta binlerce bakteriyi vücudunuza aktarır. Fakat su arıtma cihazları pompa vs. gibi ek özellikler ile donatılmadığı için tamamen steril ve sağlıklı bir şekilde size ulaştırıyor. Damacanalar ile su arıtma cihazlarının arasındaki en büyük fark budur. 

•Diğer bir sebep ise her geçen gün gelişen teknolojiyle birlikte hız kesmeden su arıtma teknolojisinde de birbirinden farklı özelliklerin getirilmesidir. Su arıtma cihazları her zaman sağlığınıza dikkat etmeye sizlere sağlık konusunda en verimli çalışmayı sunabilmek için en gelişmiş teknolojilerle donatılır. Kimi cihazlar 6 adet filtreden oluşur ve bu 6 filtre ayrı ayrı özelliklerde çalışıp size suyun en temiz halini fakat en yüksek pH değerini oluşturarak içmenizi sağlar. 6 filtreli, 4 filtreli veya daha düşük filtredeki her su arıtma cihazı vücudunuza en yararlı minerallerin girmesini sağlıyor. Herkes şişelerdeki suların aşırı güvenilir olduğunu düşünür fakat böyle bir tanıyı yok etmenin zamanı geldi de geçiyor. Su arıtma cihazları pet şişelerdeki sulara göre suyun içerisindeki klor oranını çok daha fazla hatta tamamen yok etmeye dayalı çalışır. Sıfır klorsuz suya sahip olmuş olursunuz.

•Mineraller, mineraller, mineraller… Suyu kesinlikle minerallerden ayırmamalısınız. Suyun içerisindeki mineraller sayesinde sağlığımız çok daha üst seviyelere çıktığı için mineral konusunda büyük oranda dikkat edilmesi gerekmektedir. Çocuklarınızın sağlığını önemsiyorsanız daha doğrusu evinizdeki her bir bireyin sağlığını düşünüyorsanız ve korumak istiyorsanız su arıtma cihazlarını tercih etmeniz gerekiyor. 

•Musluk sularında yer alan o pis ve iğrenç kokuyu unutun. Damacanalar ve pet şişelerde de yer alan kötü kokular su arıtma cihazlarının filtresi sayesinde tamamen yok oluyor. İçtiğiniz suyun saflığını koruyarak tamamen saf, tamamen temiz kokulu bir su ortaya çıkartıyor. 

•Her şeyden en önemlisi evinize gelen suyun nereden, nasıl geldiğini çok iyi bir şekilde biliyor olmanız fazlasıyla güzel. Sipariş ettiğiniz damacana suların veya dışarıdan aldığınız pet suların nerelerde, ne koşullarda üretildiğine dair çok az bilgiye sahip olursunuz. Veya o şişelerin, o damacanaların ne koşullarda saklandığına dair, ne koşullarda depolandığına dair çok az bilgiye sahip olursunuz. Fakat su arıtma cihazlarında suyunuzun nereden geldiğini çok iyi bir şekilde bilirsiniz. Bu konu da su içerken güveniniz sonsuz olacak ve ne içtiğinizi çok daha iyi bir şekilde bilmiş olacaksınız. 

Eğer şimdi yeni bir su arıtma cihazı satın almak istiyorsanız önerimiz Rainsoft’un özel donanımlara sahip, özel filtrelere sahip su arıtma cihazlarını sizlere önerebiliriz. pH değeri yüksek, alkali değeri yüksek sularla kavuşmak için hemen şimdi yeni su arıtma cihazı sipariş verin.


ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN